Dzikie fermentacji: Smak, żywienia i Craft of Live-Kultury Foods

Przez tysiące lat ludzie cieszyli się smakiem i żywienia fermentowanych produktów spożywczych i napojów.

Stawiamy na przemiany, moc niemal magiczną fermentacji zachowania apartamenty w Szczawnicy i kalkulator netto poprawy wszystkich rodzajów żywności, co czyni je smaczniejsze, bardziej przyswajalne i bardziej atrakcyjne. Autor Sandor Katz zabiera czytelnika na

szalonąatrakcyjne. Autor Sandor Katz zabiera czytelnika na

szaloną podróż przez dzikiego świata fermentacji.

Książka jest podzielona na rozdziały, które koncentrują się na poszczególnych rodzajów

żywności i Katz dostarcza czytelnikom przepisów na smakowite-? Niektóre znane, inne egzotyczne są łatwe do wykonania w domu, w

tym Szwaby warzyw ortodoncja katowice i kimchis-że;? Zakwasie pieczywo i naleśniki, miso i tempeh, piw, win, miodów pitnych i,

jogurt i sery. Przepisy stanowią prawdziwą

szwedzkiego stołu smaków, takich jak domowe tempeh, kapustą i barszcz, wraz z podstawowym opisem jogurtów i serów, wraz z alternatyw wegańskiej. Czy wolisz popić posiłek z czarnego bzu wina lub Nepalu ryż piwo, coś tutaj, aby zaspokoić wszelkie podniebienia. Katz, czołowy ekspert w historii tych produktów, napisał kalkulatory rewolucyjny i informacje kulinarne przewodnik, który nazwał „kulturowym manifestem”. On eksperymentował z wieloma formami fermentacji i opracował i zebrał wiele technik i receptur z całego świata.
Amazon Sales Rank: # 46078 w książki opublikowane: 2010-05-11 Data

wydania: 2010-05-11 Format: Liczba książek elektronicznych Kindle przedmiotów: 1